Hva kundene våre sier...

Hjelper det?

Mitt liv i 2014: Har i flere år slitt med en kropp som ikke jobbet på lag med meg uansett hva jeg prøvde. Den ene dietten etter den andre, jogget, trimmet uten at noe hjalp. Til slutt hadde jeg skyhøyt blodtrykk, diabetes type 2, kraftig overvekt og insulinresistens. Startet et opplegg på Pusterommet hvor jeg lært om mat og trening, resultatet ble mange kg vektnedgang. Men jeg hadde fremdeles noen kg som ikke ville gi slipp, samt
at jeg slet med smerter i hoft og vanskelig for å sove. Pluss at blodtrykket var like høyt. Da fikk jeg anbefalt
tørket grønnsaker og helsedietten. Plutselig forsvant de siste 7
kg, jeg sov hele natten, ingen verking i kroppen og masse energi. Dette er det beste redskap ever for å leve et optimalt liv.
Takk!

Ingunn

Jeg lever med fatigue etter kreftbehandling og ble med på helsedietten med håp om mer energi. Jeg gikk ned 10 kilo og hadde bra med energi under dietten. Jeg opplever nå at det går lengre tid mellom de tyngste dagene og at jeg kommer meg fortere til hektene igjen etter fatigue-dager. Jeg tar næringsstoffene fast og har merka at spesielt aminosyrene er viktig for meg.

Johnny, 42

Mitt navn er Gro
Jeg har slitt med pollen allergi hver eneste vår i over 20 år. I slutten på januar og februar starter jeg på allergi medisiner, nesespray og øyedråper. Energi nivået går ned og jeg føler meg konstant forkjølet og tett.
Er veldig opptatt av økologisk mat, både for å ta vare på kroppen, naturen og dyrevelferd. Spiser reint og sunt. Men etter at jeg ble introdusert for tørket grønnsaker, samt at jeg startet helse-dietten, fikk jeg en forbedring. Kunne kutte allergimedisin under selve dietten. Da jeg
sluttet på dietten måtte jeg ta nesespray, men jeg mistet overhode ikke energien
som jeg bruker å gjøre hver eneste vår.
Dette er første våren jeg ikke har hatt allergiplager og vært energiløs.
Håper dette er løsningen for meg fremover,

Gro

Jeg har slitt med høyt kolesterol og høyt blodtrykk i over 10 år. Slitt med dårlig nattesøvn. Overvektig har jeg også blitt.
Startet og ta næringsstoffer rett før påske i 2017, og fikk umiddelbar endring i søvnen. Fra å ha 3-4 timer søvn, sov jeg plutselig 7-8 timer.
Helsedietten tok jeg etter påske noe som resulterte i minus 10 kg. Blodtrykk og kolesterol er blitt normalt samt at jeg har fått tilbake energien min.
Å gi kroppen de rette næringsstoffene er det beste som har skjedd meg. Resultatene varer og jeg gleder meg over hver dag på en helt annen måte.

Tore, 55

Jeg har levd med lavt stoffskifte i over 30 år. Jeg har slitt med allergier og
energien min har ikke akkurat vært på topp. For 6 år siden fikk jeg kreft i
skjoldbruskkjertelen, denne ble da fjernet.
Jeg har levd et forholdsvis sunt liv og trent jevnt. Å gå ned i vekt har vært
veldig vanskelig. Startet å ta næringstilskudd, tørket grønnsaker samt helsedietten. Allergien jeg hadde merket jeg ikke så mye til, og jeg kunne kutte allergimedisinene.
Etter hvert kom energien tilbake og jeg mistet 7,5 kg under selve dietten.
Har startet med fase 2, jeg kjenner og ser at kiloene fremdeles forsvinner.
Dette har lært meg gode vaner samt at jeg vet at kroppen får i seg gode
vitaminer og mineraler fra grønnsaker.

Siv, 47

Jeg har fibromyalgi så det å være aktiv er viktig for meg. Å trene styrke har jeg alltid hatt lyst til. Derfor valgte jeg å oppsøke Siv, som forstod hvordan det er å trene med fibromyalgi i kroppen. Hun tilrettela det som hun kaller for aktiverings øvelser, slik at kroppen min begynte å venne seg til, samt forbedre seg til tyngre styrketrening. Dette gjorde at jeg etter hvert kunne trene ganske tung styrke uten at kroppen min ble ødelagt.
I dag klarer jeg meg ikke uten aktiverings øvelsene. Hadde det ikke vært for disse, kunne jeg ikke ha trent tung styrke flere ganger i uka.

Sigrid, 53

Jeg har fibromyalgi. Revmatisme, rosacea, fatigue og søvnproblemer. Er rygg
operert to ganger.
Allerede første uka på med ekstra tilskudd av vitaminer, mineraler, melkesyrebakterier
og fiber, merket jeg stor forandring, Mer energi, bedre søvn, mer opplagt samt at rosacea er
også blitt betraktelig bedre. Er helt overveldet.
Nå lever jeg, ikke bare eksisterer

Wenche

Instant SSL